Sååsi Catering tarina alkoi jo vuonna 1997. Siitä saakka jokainen tilaisuus on toteutettu vankalla ammattitaidolla trendien aallonharjalla pysyen. Tähän mennessä kokemusta on kertynyt jo yli tuhannen tapahtuman verran!

Tapahtumat

Yritysjuhlat, kokoukset, rapujuhlat, syntymäpäivät ja häät - you name it ! Meillä on kokemusta kaikenlaisista tapahtumista. Persoonalliset ja tunnelmalliset Villa Hakan juhlatilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin ja räätälöimme paketin juuri sinua varten. 

Mikä ikinä onkaan juhlanaihe, me Sååsilaiset toteutamme sen vuosien rautaisella kokemuksella. Tilaisuuksissa huolehdimme sekä sinusta että vieraistasi. Haluamme järjestää Teille ikimuistoiset juhlat. 

Ruoka

Selkeät maut ja laadukkaat raaka-aineet, niistä syntyy Sååsi Cateringin ruoka. Herkut valmistetaan Villa Hakan omassa keittiössä huippukokkien avulla. 

Menuvaihtoehdot sekä muut Villa Hakan ehdot esitetään tarjouspyynnön yhteydessä.

Juoma

Autamme mielellään juomien valinnassa. Asiakas voi itse tuoda kaikki alkoholipitoiset juomat Villa Hakaan. Tästä syntyy teille huomattava säästö. Autamme myös ennakoimaan menekin halutessasi. 

Tervetuloa - Välkommen - Welcome!

Jan Åkerström